vrijdag 13 juni 2008

Emporio Musica presents YvesDanceLaurent


Released: March, 2008
Format: CD, mixed album

01 Barbara Tucker - Beautiful People (The Underground Network Mix)
02 Earth, Wind & Fire vs. Jay Sinister Sealee - All In The Way (Vocal Mix)
03 Leela James - Good Time (Craig C Vocal Mix)
04 Dj Fudge - Liv & Love
05 N'Dea Davenport - One Day My Love (Craig C Soul Shelter Mix)
06 The Temptations - Papa Was A Rollin' Stone (White Label Mix)
07 Kemal - City Street Walkin' (Organ Dub)
08 Dennis Ferrer & Jerome Sydenham - Sandcastles
09 L'Renee - Say My Name (Franck's Street Vox Remix)
10 Mariah Carey - Don't Forget About Us (Quentin Harris Shelter Anthem Mix)
11 Copyright Ft. Song Williamson - He Is (Ferrer & Sydenham Inc. Vox Mix)
12a Dennis Ferrer Ft. Danil Wright - Church Lady (Dum Dum Dub)
12b Dennis Ferrer Ft. Danil Wright - Church Lady (Original Mix)
13 Ananda Project - Stalk You
14 George Morel & Romina Johnson - Can't Let Me Down (Morel's Classic Mix)
15 Vincent Kwok & D'Layna - What U Need Is Love (Souled Out Mix)
16 Jamiroquai - Runaway (Grant Nelson Remix)
--- Total Playing Time 77:58 min. ---

Designed & Mixed by Matius

Check http://www.matius.nl for alternate downloadlinks

Geen opmerkingen:

Een reactie posten